Sikrede boliglån

Sikrede boliglån renter er på deres mest konkurrencedygtige niveau i mange et år i Det Forenede Kongerige. Med stigningen i huspriserne i løbet af de sidste 10 år eller deromkring, positive hjem egenkapital er blevet en vigtig aktør, når det kommer til personlig finansiering. I dag, hjem egenkapital på mellem £100.000 og £200.000 er ikke usædvanligt, især blandt boligkøbere, der har købt ejendom, når priserne var på deres laveste i 1995/1996.

Sikrede boliglån lånerenter varierer mellem låne udbydere. I gennemsnit er de nuværende boliglån renter mellem 6% til 9%, men hvis du ansøge om et hjem egenkapital lån med din eksisterende boliglån udbyder, kan du være i stand til at sikre yderligere låntagning på hjemme kapital til denna bedre priser. Derudover, hvis du har betalt dit første realkreditlån og derefter ønsker at låne mod egenkapitalen i dit hjem-som kunne være den fulde værdi af dit hjem, hvis du ikke har andre lån sikret mod det-så vil du have en øget chance for at opnå præferencesatser o n lånet.

Hvorfor forskellen i sikrede hjem egenkapital lån satser?

Sikrede boliglån kapital satser er generelt bestemt af den risiko, at långiver er ved at tage. Hvis en boligejer stadig betaler off deres første realkreditlån, et hjem egenkapital lån vil blive betragtet som en anden-afgift på ejendommen. Det betyder, at hvis hjem ejeren standard på afdrag til det punkt, at ejendommen er overtagne, långiver af det første realkreditlån vil kræve tilbage midler først, før långiveren af den anden-Charge egenkapital boliglån får et kig i.

Når et hjem er tilbage besat det normalt sælges på auktion af en repræsentant for det første lån selskab med henblik på at genvinde lånet udvidet til den oprindelige hjem ejer. Boliger på auktion kan sælges betydeligt under deres markedsværdi, afhængigt af det beløb af lånet, der er udestående i forhold til den første pant. Det er derfor muligt, at et hjem på auktion ikke fuldt ud generhvervelse det samlede udestående gæld på det, der forlader långiveren af den anden-Charge boliglån i en situation, der ikke fuldt ud inddrive egenkapital lånet.

I betragtning af denne potentielle scenario et hjem egenkapital lån er en større risiko for en långiver at tage, og derfor pådrager højere tilbagebetalingsprocenter end en første realkreditlån. Fra låntagers perspektiv selv, et hjem egenkapital lån giver stor værdi, da der er meget få andre lån produkter til rådighed på markedet, der tilbyder satser så konkurrencedygtige som sikrede boliglån. Et sikret boliglån er en af de billigste måder at sikre yderligere låntagning, når du allerede har et realkreditlån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *