Komme ud af gælden – Top 5 grunde skal du konsolidere lån

I dag er er antallet af mennesker, arkivering konkurs eksploderet med 44% i blot de sidste 10 år med numre fortsætter med at klatre. Forbrugerkredit har nået en all-time high, forlader flere og flere mennesker i gæld. Mens vi har brug for privatforbruget for at opretholde og vokse økonomien, når pengemængden og kreditgivningen er misbrugt, katastrofe.
Desværre, mennesker er berygtet for at misbruge penge og inden de ved af det, de er i helt over deres hoveder med ingen måde at komme ud- eller så de tror. I sandhed, er der muligheder for at komme ud af gælden, opholder sig ud af gælden, og genopbygge beskadiget kredit. Nedenfor finder du de top fem grunde til at tage tilbage kontrol over dit liv med en konsolidering af gælden lån eller studielån konsolidering.
At holde dit hjem
I betragtning af, at de gennemsnitlige omkostninger ved et hjem i dag er tæt på $175,000, er det nemt at se hvorfor realkreditlån kan zappe en stor del af en persons indkomster. Men med renten nu på en alvorlig lav og bliver en boligejer en fremragende investering, er det tid til at gemme dit hjem. Hvis du opdager at du er at blive opslugt af regninger og dit realkreditlån bliver yderligere og yderligere bag, en konsolidering af gælden lån kan ikke kun få dig fanget op på betalinger, men også gøre eje dit hjem mere håndterbare og fornøjelig.
Gå i skole
Desværre er der folk over hele landet, der ville elske at gå i skole eller gå tilbage til skolen for at fuldføre en grad. Men de høje omkostninger forbundet med undervisning, bøger, og leverancer gør det umuligt for mange mennesker på grund af det høje niveau af regninger. Faktisk med så mange mennesker arbejder to jobs bare at holde sig over vandet finansielt, forsøger at passe ind i udgifterne til klasseværelset er simpelthen for svært.
Men ved at vælge en konsolidering af gælden lån eller studielån konsolidering, du kan få alle dine udestående gæld under kontrol. Med denne type lån, alt er pakket ind i et lån til en stor rente og med betalingsplaner, du har råd til. Med at, ville dine regninger være langt mere management, så du kan tjene de eftertragtede grad, som kun vil skubbe dig videre til succes.
Kreditkort rentesatser
Desværre, mange kreditkortselskaber lokke folk til at have et kreditkort tilbyder stor kreditgrænser og bekvemmelighed. Men disse samme virksomheder opladning overalt mellem 20-25% interesse på en enkelt kreditkort. Flere der af flere kreditkort og der er ingen måde, enkelt kunne betale gælden. I dag er den gennemsnitlige saldo på kreditkort $9.000, og de fleste mennesker har fem eller flere kort.
Desværre er indser folk ikke at hvis de havde selv en $1.000 balance og skulle betale det mindste betaling med en høj rente, de ville betale på et kreditkort gæld for 20 år eller mere før endelig får det betalt ud , bare på grund af interessen. Det betyder, at de bruger tusindvis af dollars bare for “privilegium” at bære rundt på et kreditkort. Ved at sikre en konsolidering af gælden lån, du kunne have alle udestående kreditkort gæld rullet ind i et lån med en lav rente. Derfor ville gælden være betalt inden for et par år, spare enorme penge.
Kontrollerende gæld
Fordi så mange mennesker kæmper med gælden versus indkomst, er gæld konsolidering lån og studielån konsolidering Boomer. Med denne type tjenester har du også mulighed for at opfylde one-on-one med en professionel rådgiver, der vil gennemgå din gæld kontra indkomst-forholdet og sæt dig op på en realistisk betalingsplan, der virker specielt til dig.
Et agentur, der har specialiseret sig i gæld konsolidering lån eller studielån konsolidering er opbygget til at arbejde direkte med dine debitorer, arbejder ud lavere rentesatser og bedre tilbagebetaling tidsplaner. Med det, kan du holde en tidsplan, som vil tillade dig at betale din gæld i 30 til 60 måneder i stedet for 20 til 30 år! Den nederste linje er, at afhængigt af din gæld, du ville nemt spare overalt fra $1.000 til hundredvis af tusindvis af dollars i interesse, forarbejdning gebyrer og sene gebyrer.
Fremtidige køb
Når du går til at købe en hjem, bil, få en studerende lån eller gå ind i erhvervslivet for dig selv, er den første ting, der vil ske en rapport vil blive kørt på vores kredithistorie. Denne betænkning vil vise potentielle skyldnere hvor mange penge du ejer, hvis du betaler dine regninger til tiden, hvis du har nogensinde haft en dom imod dig eller gemt til konkurs, og alt muligt om udgifterne og betaler vaner. Hvis du er langt i over dit hoved fra et finansielt synspunkt, er chancer du er overextended med kredit, har savnet nogle betalingerne forsinkede betalinger, og samlet set har en rimelig eller dårlig kredit rapport historie.
Det betyder, hvis du ønskede at købe et hjem eller bil, du ville blive nægtet. Opretholdelse af god kredit er afgørende, og noget alle bør tage alvorligt. En konsolidering af gælden lån ville hjælpe dig med at få tilbage på sporet, så din historie betænkning er gunstig, ikke skadeligt. Med det, hvis du ønsker at investere i et hjem, når du bliver gift, eller købe en større bil, når små begynde ankommer, kunne du. Derfor, en konsolidering af gælden lån kan hjælpe dig med fremtidige køber.

One thought on “Komme ud af gælden – Top 5 grunde skal du konsolidere lån

  1. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.