Halloween kostumer fra Asien

Halloween kostumer kan bæres på eller før Halloween. Det er en årlig ferie, der falder den 31. oktober hvert år. I Irland var der en gammel Halloween tradition, hvor børn gjorde et offer for at bringe held. Dette ville ofte betyde, at familien ville stoppe med at spise kød den dag. En af de tidligste henvisninger til Halloween i Halloween kommer til os fra Skotland. Der, unge mænd klædt ud som får og løb efter heksen i det skotske højland med høtyve. Det var en ærefuld praksis.

Halloween kostumer er blevet så populære, at de er en masse sjov. Mange børns Halloween kostumer indslag skræmmende tegn, herunder Walking Dead’s inficerede karakter, Cleopatra (eller endda Jack O’Lantern) fra filmen A Nightmare On Elm Street. Alle nyder Halloween mere end nogensinde, og forældre har bemærket, også. Mange børn går trick-or behandle i skræmmende kostumer. Nogle børn er heldige, og deres forældre giver dem slik senere. Børn elsker at trick-or behandle og nyde at få slik fra fremmede.

Voksne er også at komme ind Halloween ånd med udarbejde kostumer som den traditionelle irske gambling kostume eller en joker klædt ud i sort og skræmmende tøj. Voksne kan klæde sig ud som andre skræmmende figurer som spøgelser, monstre eller hekse til trick-ortreat. Den seneste afgrøde af skræmmende Halloween kostumer omfatter ikke klovne eller jokere. I stedet har de mere fashionable stilarter som vampyr outfits og flagermus vinger.

At finde det største udvalg af Halloween kostumer er ikke længere svært. Internettet har gjort det muligt for folk at søge efter de bedste Halloween kostumer. Nu er der mange online butikker, der sælger disse kostumer til sidste skoledag. Disse butikker giver alt hvad du behøver til Halloween aften, så du kan nyde en særlig aften med alle dine familiemedlemmer og venner.

En række hjemmesider specialiserer sig i orientalsk handel kostumer til kvinder. OrientalSke Trading Kostumer, og Hijo Dekorationer specialiserer sig i salget smukke orientalsk-inspirerede kostumer, der har autentisk asiatisk flair. Disse kostumer er inspireret dels af den japanske historie “The Ghost in the Mirror”, en fortælling, der finder sted i middelalderens Japan. Baseret på historien om, hvordan en ung kvinde bliver og bliver besat over et spejl, der giver hende mulighed for at se sine døde brødre, The Ghost in the Mirror er en tilpasning. Da hun bliver mere besat over spejlet, begynder hun at dræbe alle, der kommer i vejen for hende, herunder hendes søster.

Andre Halloween kostumer, der er lavet i Asien omfatter kinesiske stjernetegn kostumer samt filippinske kostumer, indonesiske kostumer og mongolske kostumer. Disse kostumer er baseret på sande historier fra mongolske og kinesiske nomadiske stammer, der tror på dyreånder. Der er mange asiatiske kostume muligheder, herunder thailandske og indiske kostumer samt vietnamesiske, malaysiske, vietnamesiske og indonesiske dem. Tjek disse Halloween kostumer fra Asien, hvis du søger efter den perfekte kostume.